Geschiedenis en cultuur van brink tot brug

Algemene informatie

Contactgegevens
secretariaat en ledenadministratie:


Mevr. R. Lenderink,

Telefoon: 0546-673319

E-mail: ria.lenderink@gmail.com

overdracht panelenOudheidkundige Vereniging krijgt bijdrage van Univé voor aanschaf panelen

De Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop organiseert ieder jaar een aantal tijdelijke tentoonstellingen. Verder worden in het Middendorpshuis te Den Ham gedurende de zomermaanden veelal langdurige exposities gehouden, om ook de vakantieganger wat moois te bieden. Daarbij is het gebruik van flexibel inzetbare tentoonstellingspanelen onontbeerlijk. De panelen die de vereniging bezat hadden echter hun beste tijd gehad en waren hard aan vervanging toe. 

Gelukkig kon een beroep worden gedaan op het Unifonds van Univé Stad en Land, dat als coöperatieve vereniging ook van maatschappelijke meerwaarde wil zijn voor zijn omgeving. Met financiële steun uit dit fonds was het voor de Oudheidkundige Vereniging mogelijk een set fonkelnieuwe panelen aan te schaffen.

Donderdag vond in het Middendorpshuis de officiële overdracht plaats waarbij voorzitter Cor Boom uit handen van Wim Holsappel namens Univé Stad en Land, en Harm Scheper als lid van de Unifonds commissie, de panelen in ontvangst mocht nemen.

De panelen werden direct in gebruik genomen met een expositie van fraaie foto’s van boerderijen uit de omgeving van Den Ham en Vroomshoop.

 


 

 

Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop
Correspondentieadres: Lambertinck 30, 7683 WP Den Ham